Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 06. 17.

Új EPER kisfilmek a pénzügyi elszámolás elkészítéséről

2010. 06. 17. – Hazai
személyes kedvenceim közé teszem

A mai naptól letölthető újabb hat, az EPER használatát bemutató kisfilm honlapunkról. A kisfilmek a pénzügyi elszámolás elkészítésével kapcsolatos tudnivalókat mutatják be:

  1. Pénzügyi elszámolás megkezdése/megnyitása
  2. Bizonylatok feltöltése online módon
  3. Bizonylatok csoportos feltöltése
  4. Bizonylatrögzítés és hozzárendelés
  5. Hozzárendelés módosítása
  6. Véglegesítés, számlaösszesítő elkészítése

Külön felhívjuk a figyelmüket a „Bizonylatok csoportos feltöltése” új funkcióra, amely lehetőséget ad a bizonylatok Excel (vagyis offline) alapú feltöltésére. Megújítottuk a bizonylattípusokat, készítettünk egy információs felületet az elszámolások elkészítésének módjáról, amelyet a pénzügyi elszámolást megkezdve olvashat el az EPER-ben.

Azon kedvezményezetteknek, amelyek EPER-ben pályáztak, a szakmai beszámolót és a pénzügyi elszámolást is az EPER-ben kell elkészíteniük. Reméljük, hogy a kisfilmek megtekintésével egyre magabiztosabb EPER felhasználóvá válnak, illetve hatékony és azonnali segítséget tudunk nyújtani Önöknek esetleges kérdéseik megválaszolásában.

A kisfilmeket az EPER belépő oldaláról éri el, vagy az alábbi közvetlen linken:

https://www.esza.hu/demo/

A beszámolási csúcs közeledtével újból kérjük a tisztelt pályázókat, hogy ne várják meg az utolsó napokat, minél előbb nyújtsák be a 2009. évi pályázatról szóló beszámolót.

A beszámoló elkészítéséhez, kérjük, az alábbi útmutatók szerint járjanak el:

NCA pályázók részére

SZMM (beleértve a GYIA és RIT pályázatokat is) pályázók részére

Ismételten felhívjuk az NCA pályázatokon nyertes szervezetek figyelmét arra, hogy a teljes jóváhagyott támogatási összeg legfeljebb 20%-ának mértékéig nem kell benyújtani a pénzügyi elszámolás részeként az egyenként 10.000 Ft bruttó összeget meg nem haladó támogatás tartalmú számviteli bizonylatok, az ahhoz kapcsolódó kifizetést igazoló bizonylatok és dokumentumok hitelesített másolatait.

A fenti szabály alapján be nem küldött bizonylatokat is rögzíteni kell az EPER-ben, illetve fel kell tüntetni a számlaösszesítőben (papíros pályázatok esetében letölthető innen)

További információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere