Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 09. 24.

Tulajdonos- és ügyvezetőváltás az ESZA Nonprofit Kft-nél

2010. 09. 24. - ESZA
személyes kedvenceim közé teszem

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az ESZA Nonprofit Kft. feletti tulajdonosi jogokat 2010. szeptember 21-tól a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium gyakorolja.

A tulajdonosváltással párhuzamosan Dr. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter 2010. szeptember 23-i hatállyal Bene Dánielt nevezte ki az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetőjévé, aki az elmúlt 13 évben az államigazgatás területén szerzett sokrétű tapasztalatot.

Az eddig elért eredmények és a jövőbeni fejlesztések tekintetében továbbra is a Társaság elsődleges célja marad, hogy gazdaságilag stabil, szakmailag az egyik legsikeresebb pályázatkezelő szervezet legyen, amely a Megbízói által hozott pályáztatási és pályázati döntéseket végrehajtja, ezzel párhuzamosan segíti pályázóit és kedvezményezettjeit a támogatási források sikeres felhasználásában. Ezért az ESZA Nonprofit Kft. továbbra is támogat minden olyan kezdeményezést, amely a pályázati rendszer működésének egyszerűsítését, felhasználó baráttá tételét elősegíti.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere