Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 09. 27.

Tájékoztatás a közbeszerzésekről szóló törvény módosulásáról

2010. 09. 27. - Uniós
személyes kedvenceim közé teszem

Az ESZA Nonprofit Kft. felhívja tisztelt pályázói figyelmét, hogy a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (Kbt.) 2010. szeptember 15. napjával jelentősen módosult.

A törvény pályázókat érintő legfontosabb módosulásairól az ESZA Nonprofit Kft. levélben tájékoztatta Kedvezményezettjeit. A tájékoztatás célja kizárólag a Kedvezményezettek által lefolytatásra kerülő közbeszerzési eljárásokat jelentős mértékben érintő változások rövid áttekintése, ugyanakkor nem tér ki valamennyi módosításra került jogszabályhely ismertetésére. A tájékoztatásnak szintén nem célja, hogy a vonatkozó rendelkezéseket magyarázza, csupán az ott felsorolt bekezdések tekintetében kívánjuk különösen felhívni a Kedvezményezettek figyelmét, hogy a 2010. szeptember 15. napját követően lefolytatásra kerülő közbeszerzési eljárásaikban ne a korábban megszokott gyakorlat alapján járjanak el.


A tájékoztató levél megtalálható az Uniós segédletek, dokumentumok menüpont alatt.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere

Eseménynaptár

2010. 10. 06
monitoring információs nap
2010. 10. 19
monitoring információs nap