Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 03. 04.

SZOC-ITKR-07-A/B – az első idei SZMM pályázat meghirdetése

2007. 02. 28. - Szociális célú programok, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

SZOC-ITKR-07-A/B – az első idei SZMM pályázat meghirdetése

Az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht.) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 9/2007.(II.20.) SZMM rendelete alapján pályázatot hirdet egyes szociális szolgáltatások 2007. évi kiegészítő támogatására.

A Pályázat célja:

A jelzőrendszeres házi segítségnyújtással, a támogató szolgáltatással, a közösségi ellátással, az utcai szociális munkával, a fogyatékos személyek, pszichiátriai és szenvedélybetegek bentlakásos intézményi ellátásával, az emelt színvonalú bentlakásos ellátással, illetve a demens betegek bentlakásos intézményi ellátásával kapcsolatos szociális szolgáltatások szakmai és szervezési feladatainak biztonságos ellátásához való hozzájárulás, a szolgáltatások működési költségeinek támogatása, a biztonságos működéshez szükséges pénzügyi feltételek megteremtése, igazodva a szolgáltatók, intézmények feladatellátásának mennyiségi és minőségi mutatóihoz.

A pályázat kódja: SZOC-ITKR-07-A/B

Beadási határidő: 2007. július 31-én 24.00 óráig folyamatos.

A pályázatokat elektronikus úton kell benyújtani az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER) keresztül a regisztrációs eljárást követően, várhatóan március 2-ától.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a 9.00-15.00 óra között hívható (1)273-42-50-es telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen kaphatnak az ESZA Kht. Hazai Programigazgatóságától.

Pályázati felhívás 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere