Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 04. 16.

Sikeres évet zárt az ESZA Nonprofit Kft.

2010. 04. 15. - ESZA
személyes kedvenceim közé teszem

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves pályázónkat és kedvezményezettünket, hogy Társaságunk az Új Magyarország Fejlesztési Terv kapcsán kiemelkedően jól teljesített a Közreműködő Szervezetek között. A siker közös, ezúton is köszönjük a pályázás és a projektvégrehajtás alatt tanúsított együttműködésüket.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség folyamatosan ellenőrzi, vizsgálja a Közreműködő Szervezetek teljesítményét számos ismérv alapján. Megállapít egy úgynevezett sikerdíjat Operatív Programonként, amit ezek teljesüléséhez köt, így több olyan feltétel is van, amelynek esetében akár 100%-a is elvonásra kerülhet a sikerdíjnak. Társaságunk a kitételeknek maximálisan megfelelt, ennek köszönhetően a TÁMOP esetében a sikerdíj 94%-ára, a TIOP esetében 96%-ára, míg a KMOP tekintetében annak 98%-ára volt jogosult az értékeléseket követően.

A teljesítmény-értékelés főbb szempontjai az eredményesség, az abszorpció, az átfutási idők, a szabályszerűség és a partnerelégedettség voltak.

Az NFÜ félévente vizsgálja az Operatív Programokban/akciótervben szereplő kimeneti indikátorok teljesülését, a Közreműködő Szervezet éves munkatervében az adott félévre tervbe vett szerződéskötési és kifizetési tervszámok teljesülését.

Az NFÜ számos olyan kritériumot szab, aminek ha Társaságunk megfelel, akkor az elősegíti a pályáztatás és a projektmegvalósítás folyamatát. A fent említett és az Önök által támasztott elvárásoknak igyekszünk maximálisan eleget tenni az elkövetkező időszakban is, csakúgy, mint a 2009-es évben.

További sikeres pályázást kívánunk Önöknek!


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere