Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 06.

Regionális vagy megyei ifjúsági találkozók megrendezésének támogatására (IFJ-GY-KD-09-M) pályázat meghirdetése

2009. 12. 17. - Gyermek és ifjúsági programok, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Regionális vagy megyei ifjúsági találkozók megrendezésének támogatására (IFJ-GY-KD-09-M) pályázat meghirdetése

A pályázat célja:

Olyan regionális vagy megyei szintű ifjúsági találkozók megrendezése, amelyek egyfelől a régióban, illetve a megyében működő ifjúsági szervezetek, közösségek, valamint a fiatalok számára szolgáltatást nyújtó intézmények, szervezetek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, másfelől a települési döntéshozók, fiatalokkal foglalkozó szakemberek e (jó) példákat megismerhetik. A program során tematikus blokkokban a különböző célcsoportok közösen vitathatják meg az ifjúságot érintő legfontosabbnak tartott kérdésköröket, mindehhez kulturális és szabadidős programok is kapcsolódhatnak. A projekt további célja a közép-dunántúli régió – illetve megyei találkozó esetében három megyéje – ifjúsági kataszterének létrehozása.

A Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács egy regionális, vagy megyénként egy-egy találkozó megrendezését támogatja. A pályázónak vállalnia kell, hogy a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodával, valamint regionális találkozó esetében a három megye ISZMK-jával (ifjúsági szakmai módszertani központjával), megyei találkozó esetében pedig megyéjének ISZMK-jával együttműködésben valósítja meg a programot.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 2 000 000 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2010. január 18. 24:00 óra

A pályázók köre:

Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi, a közép-dunántúli régióban bejegyzett szervezetek nyújthatnak be pályázatot:

a) alapítványok;

b) közalapítványok;

c) társadalmi szervezetek (kivéve pártok és szakszervezetek);

d) megyei és települési önkormányzatok és intézményeik;

e) kistérségi társulások és intézményeik;

f) egyházak gyermek és ifjúsági szervezetei (kötelezettségvállalón keresztül) és egyházi intézmények;

amelyek a pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben, továbbiakban: EPER) regisztráltak a Pályázati Útmutató 6.2 pontja szerint.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Részletes pályázati kiírás megtekintése>>

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu és www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

• hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,

• keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,

• péntekenként 9 és 14 óra között.

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (8200 Veszprém, Budapest út 3. – bejárat a Bezerédi utca felől; Tel.: (88) 581-570, [email protected]) nyújt segítséget.

Internetes pályázás:

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk az internetes pályázáshoz>>


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere