Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Pályázati felhívással kapcsolatos elozetes szakmai összefoglalók

2005. 04. 06. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Humáneroforrás-fejlesztési Operatív Program Irányító Hatósága által nyilvánosságra hozott rövid szakmai összefoglalót a rövidesen meghirdetésre kerülo pályázati felhívásokkal kapcsolatos elozetes ismeretszerzési igények kielégítésére készítették.

Az Irányító Hatóság célja, hogy az érdeklodok számára minél részletesebb információk biztosításával növeljék a felkészülésre, projektkidolgozásra jutó ido hosszát, valamint hozzájáruljanak a pályázási szándék megalapozottságához.

Az ESZA Kht. közreműködésében megvalósuló pályázatok rövid szakmai összefoglalói:

További HEFOP pályázati felhívással kapcsolatos elozetes szakmai összefoglalók letölthetok a HEFOP oldaláról (www.hefop.hu) az alábbi helyrol: http://www.fmm.gov.hu/main.php?folderID=3498

Felhívjuk a Tisztelt Pályázó Szervezetek figyelmét arra, hogy az Irányító Hatóság a pályázati felhívás hivatalos megjelenéséig a változtatás jogát egyoldalúan fenntartja, illetve a jelen szakmai összefoglalóban közölt információk kizárólag tájékoztatási feladatokat látnak el.

Amennyiben kérdései merülnek fel a pályázati kiírás pontos szakmai tartalmára vonatkozóan, azokat kizárólag a pályázati kiírás hivatalos megjelenését követoen teheti fel írásban (e-mail), a pályázati útmutatóban rögzített illetékes Közreműködo Szervezeteknél, a fenti említett pályázati kiírások esetében az ESZA Kht.-nál az [email protected] e-mail címen.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere