Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Pályázati felhívás szakértői névjegyzék létrehozására

2007. 04. 13. - ESZA, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából pályázatot hirdet szakértői névjegyzék létrehozására.

A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai eseti szerződés alapján közreműködnek a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram által ifjúsági, kábítószerügyi, idősügyi, gender, esélyegyenlőségi, közfoglalkoztatási, gyermek- és ifjúságvédelmi, fogyatékosságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2007. május 2. 24óra

Határidőben benyújtottnak minősül az a pályázat, amely az ESZA Kht. internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer - EPER) véglegesítésre került az előírt határidőig.

 

Pályázatot nyújthatnak be, magyar állampolgársággal rendelkező azon természetes személyek, akik rendelkeznek:

- a választott szakértői témakör(ök)nél feltüntetett tapasztalattal, végzettséggel, gyakorlattal;

- felhasználói szintű számítógépes ismerettel ( Word, Excel, Internet).

 

A pályázás részletes feltételeit, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati kiírás tartalmazza.

 

A részletes pályázati kiírás megtekintése >>

 

További információk:

 

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani az ESZA Kht. internetes pályázatkezelő rendszerén (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer - EPER) keresztül.

További információk az internetes pályázáshoz >> 

 

 

További honlapok:

www.szmm.gov.hu

www.civil.info.hu

www.nonprofit.hu

www.ofa.hu

 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere