Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 04. 26.

Pályázat a szociális földprogramok működtetésének támogatására

2010. 04. 23. - Szociális célú programok
személyes kedvenceim közé teszem

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (ESZA Nonprofit Kft.) a szociális és munkaügyi miniszter 6/2010. (III. 12.) SZMM rendelete, az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény (a továbbiakban: Áht.), az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII.19.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ámr.), valamint a 85/2004. (IV.19.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdet szociális földprogramok működtetésének támogatására.

Pályázat célja:

Szociális földprogram működtetése: a háztartás, mint szociális és gazdasági egység jövedelemszerző képességének erősítése, a szociálisan hátrányos helyzetű inaktív, vagy tartósan alacsony jövedelmű háztartások gazdasági aktivizálása, tevékenységük bővítése értékteremtő munka lehetőségének biztosításával. Az alapcél az alábbi célkitűzéseken keresztül valósítandó meg:

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 136 858 000 Ft

A pályázatok benyújtásának határideje

Az internetes pályázatok beadási határideje 2010. május 26., 24.00 óra.

A pályázatok benyújtásának módja és helye
A pályázatot elektronikus úton (e-pályázat), vagy papír alapon (papíros pályázat) lehet benyújtani.

Részletes pályázati kiírás megtekintése>>

A pályázatok költségvetésének megtervezéséhez, valamint nyertes pályázat esetén a megfelelő elszámolás elkészítéséhez segítséget nyújt a pályázati útmutató mellett a pénzügyi segédlet.

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a 9.00-15.00 óra között hívható (1)273-4250 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók.

Internetes pályázás:

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk az internetes pályázáshoz>>


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere