Grafikában gazdag verzió

További hírek

  • Pályázat

    Pályázat az ESZA nKft által kezelt TÁMOP, TIOP és KMOP pályázatokhoz kapcsolódóan szakmai értékelői feladatok ellátására.

  • Rendhagyó szerződés aláírás

    Kivételesen az ESZA Nonprofit Kft. székházában írták alá azt a majdnem 3 milliárd forintos európai uniós támogatási szerződést, amelyre a soproni önkormányzat pályázott.

  • Kiemelt kórházfejlesztés Bács-Kiskun Megyében

    Az ország egyik legkorszerűbb gyógyító központja épül fel a következő időszakban Kecskeméten.

  • TÁMOP-3.3.7 -09/1 és 09/2

    A TÁMOP 3.3.7-09 konstrukció esetén megváltozott a „záró projekt előrehaladási jelentés és az utolsó kifizetési igénylés benyújtásának” határideje.

  • TÁMOP-3.4.1/A-08

    A TÁMOP-3.4.1/A-08 konstrukció esetén megváltozott a „záró projekt előrehaladási jelentés és az utolsó kifizetési igénylés benyújtásának” határideje

kedvencek közé

Nyitott Szolgálat

2011. 03. 25. - ESZA

A csatlakozás előtt álló Horvátországban élők számára készítettünk egy olyan kisfilmet, amelyben uniós támogatásból sikeresen megvalósult projektet mutatunk be. Talán Önöket is érdekelheti, hogy mi történt az elmúlt hat évben, azóta, hogy a szombathelyi Forrásközpont több mint 7 és félmillió forintos Európai Uniós támogatást nyert el egy speciális képzési módszerrel. A HEFOP-2.2.1-es konstrukcióban összesen 21 értelmi fogyatékosokkal foglalkozó szakembert képeztek. A technika olyan sikeres, hogy román illetve szlovén szociális intézmények is alkalmazzák.



TOVÁBBI HÍREK A KATEGÓRIÁBAN

  • 21. századi gyógyítás

    Majd hatmilliárd forintos Európai Uniós támogatásból fejlesztik az Országos Onkológiai Intézetet.

    2011-04-07 - ESZA

  • Kórházfejlesztés Nyíregyházán

    Mintegy 619 millió forintos, vissza nem térítendő uniós forrás segítségével fejlesztik a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház sürgősségi osztályát.

    2011-02-24 - ESZA

  • A jó példa szótlanul tanít

    Uniós támogatással, az ESZA társfinanszírozásával valósult meg a Compass Egyesület ifjúságfejlesztő programja.

    2010-12-16 - ESZA