Grafikában gazdag verzió

További hírek

  • Pályázat

    Pályázat az ESZA nKft által kezelt TÁMOP, TIOP és KMOP pályázatokhoz kapcsolódóan szakmai értékelői feladatok ellátására.

  • Rendhagyó szerződés aláírás

    Kivételesen az ESZA Nonprofit Kft. székházában írták alá azt a majdnem 3 milliárd forintos európai uniós támogatási szerződést, amelyre a soproni önkormányzat pályázott.

  • Kiemelt kórházfejlesztés Bács-Kiskun Megyében

    Az ország egyik legkorszerűbb gyógyító központja épül fel a következő időszakban Kecskeméten.

  • TÁMOP-3.4.1/A-08

    A TÁMOP-3.4.1/A-08 konstrukció esetén megváltozott a „záró projekt előrehaladási jelentés és az utolsó kifizetési igénylés benyújtásának” határideje

  • TÁMOP-3.3.3-08

    A TÁMOP-3.3.3-08 konstrukció esetén megváltozott a „záró projekt előrehaladási jelentés és az utolsó kifizetési igénylés benyújtásának” határideje.

kedvencek közé

TÁMOP-3.3.7 -09/1 és 09/2

2011. 05. 03. - TÁMOP

Tisztelt Kedvezményezettek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a TÁMOP-3.3.7 -09/1 és /2

kiíráshoz kapcsolódó támogatási szerződésük 3.3.3 pontjában foglaltak az Irányító Hatóság 2011.04.07-én kelt állásfoglalása alapján, a kedvezményezettek szempontjából kedvezően az alábbiak szerint módosul:

„A záró projekt előrehaladási jelentés és az utolsó kifizetési igénylés benyújtásának határideje: a Projekt fizikai megvalósításától számított 90. nap.”

A fenti változással kapcsolatos, a támogató részéről történő egyoldalú szerződésmódosításról szóló dokumentumot rövidesen, postai úton megküldjük Önöknek.

A változás az összes, 2011.04.07. után befejeződő projektet érinti.



TOVÁBBI HÍREK A KATEGÓRIÁBAN