Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 03. 04.

NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai programjainak támogatásához történő hozzájárulására

2007. 04. 10. - Nemzeti Civil Alapprogram (NCA), Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai programjainak támogatására

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja civil szervezetek szakmai programjainak támogatásán keresztül.

A meghirdetett kategóriák:

Civil szervezetek képzésének támogatása (Pályázat kódja: NCA-CIV-07-A)

Támogatási keretösszeg: 160.000.000,-Ft

Települési/kistérségi szintű civil érdekérvényesítést és a társadalmi nyilvánosságot szolgáló projektek támogatása (Pályázat kódja: NCA-CIV-07-B)

Támogatási keretösszeg: 100.000.000,-Ft

Modellértékű fejlesztő-szolgáltató tevékenységek oktatási célra is alkalmas bemutatását, a jó gyakorlatot népszerűsítő megjelenésének támogatása (Pályázat kódja:NCA-CIV-07-C)

Támogatási keretösszeg: 55.000.000,-Ft

Civil szervezetek szakmai tanulmányútjának támogatása (Pályázat kódja: NCA-CIV-07-D)

Támogatási keretösszeg: 25.000.000,-Ft

Tanácsadói szolgáltatások létrehozásának és működtetésének támogatása (Pályázat kódja: NCA-CIV-07-E)

Támogatási keretösszeg: 49.000.000,-Ft

A pályázatok benyújtásának határideje: 2007. május 11.

Pályázatot azon társadalmi szervezetek vagy alapítványok nyújthatnak be, amelyek közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú minősítéssel rendelkeznek, és amelyeket a bíróság 2006. január 1. előtt nyilvántartásba vett, az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt további előírásoknak. A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati kiírás tartalmazza.

A részletes pályázati kiírás megtekintése >> 

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.nca.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról, illetve az ESZA Kht. kérés esetén postai úton is eljuttatja az érdeklődő civil szervezetek számára. A pályázati kiírás emellett személyesen is átvehető 9.00 és 16.00 óra között az ESZA Kht. telephelyén (1145 Budapest, Amerikai út 96.), valamint a megyei civil szolgáltató központokon keresztül. A pályázattal kapcsolatban további információkat a megyei civil szolgáltató központokban, illetve az ingyenesen, 9.00-15.00 óra között hívható 80/204-453 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak.

Megyei civil szolgáltató központok >> 

Internetes pályázás:

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy az NCA-CIV-07-A, az NCA-CIV-07-C és az NCA-CIV-07-E kódszámú kategóriákra kizárólag internetes pályázással lehet pályázni. Pályázatuk interneten keresztül történő benyújtásához regisztrálniuk kell az internetes pályázatkezelő rendszerben a www.esf.hu honlapon. A Kollégium másik két pályázatára (NCA-CIV-07-B és NCA-CIV-07-D) kizárólag papíron benyújtott pályázatokkal lehet pályázni.

További információk az internetes pályázáshoz >> 

További honlapok:
www.nca.hu
www.szmm.gov.hu
www.civil.info.hu
www.nonprofit.hu


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere