Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 03. 04.

NCA Civil Önszerveződés Területi és Szakmai Együttműködés Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek számára

2007. 04. 15. - Nemzeti Civil Alapprogram (NCA), Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az NCA Civil Önszerveződés Területi és Szakmai Együttműködés Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek számára

A pályázat célja a civil szervezetek tartós területi és/vagy szakmai együttműködésének előmozdítása, továbbfejlesztése, a hosszú távú kapcsolatrendszerek megalapozása, valamint az ehhez szükséges feltételek javítása, különös tekintettel az érdekképviseleti célú tevékenységek támogatására.

Támogatási keretösszeg: 402.919.000,-Ft

A pályázatok benyújtásának határideje: 2007. május 16.

Pályázatot azon társadalmi szervezetek vagy alapítványok nyújthatnak be, amelyek közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú minősítéssel rendelkeznek, és amelyeket a bíróság 2006. január 1. előtt nyilvántartásba vett, az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt további előírásoknak.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati kiírás tartalmazza.

A részletes pályázati kiírás megtekintése >>

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.nca.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról, illetve az ESZA Kht. kérés esetén postai úton is eljuttatja az érdeklődő civil szervezetek számára.

A pályázati kiírás emellett személyesen is átvehető 9.00 és 16.00 óra között az ESZA Kht. telephelyén (1145 Budapest, Amerikai út 96.), valamint a megyei civil szolgáltató központokon keresztül.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a megyei civil szolgáltató központokban, illetve az ingyenesen, 9.00-15.00 óra között hívható 80/204-453 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak.

Megyei civil szolgáltató központok >> 

Internetes pályázás:

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a pályázó választhat papíralapú vagy internetes pályázás között. Amennyiben pályázatukat interneten keresztül szeretnék benyújtani, úgy ezt megelőzően regisztrálniuk kell az internetes pályázatkezelő rendszerben a www.esf.hu honlapon.

További információk az internetes pályázáshoz >>

További honlapok:

www.nca.hu

www.szmm.gov.hu

www.civil.info.hu

www.nonprofit.hu 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere