Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 04.

Módosult a Kábítószer prevenciós tevékenységek támogatása (KAB-ME-10) kiírt pályázat felhívása és útmutatója

2010. 05. 04. - Kábítószer-prevenciós programok
személyes kedvenceim közé teszem

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (Pályázatkezelő) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (Támogató) megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 6/2010. (III. 12.) SZMM rendelete alapján 2010. március 31-én pályázatot hirdetett kábítószer prevenciós tevékenységek támogatására.

A Támogató döntése alapján az alábbi módosítások lépnek érvénybe 2010. május 4-től:

1. A pályázati felhívás 1. pontjában szereplő, az IP kategóriára vonatkozó szövegrész:

IP kategória: A pályázat keretében az iskolai színtéren olyan univerzális és célzott prevenciós programok támogatására van lehetőség, amelyek az iskola pedagógiai programjára, illetve az annak szerves részét képező iskolai egészségfejlesztési, egészségnevelési feladatokra, továbbá az abban megfogalmazott drogstratégiára épülnek. Hosszabb távon a pályázat célja az iskola képessé tétele az egészségfejlesztési tevékenységek ellátására. Ebben a kategóriában kizárólag nevelési és oktatási intézmények pályázhatnak.

A pályázati felhívás 1. pontjában szereplő, az IP kategóriára vonatkozó szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbi lép:

IP kategória: A Szociális és Munkaügyi Minisztérium és az Oktatási és Kulturális Minisztérium közös pályázata keretében az iskolai színtéren olyan univerzális és célzott prevenciós programok támogatására van lehetőség, amelyek az iskola pedagógiai programjára, illetve az annak szerves részét képező iskolai egészségfejlesztési, egészségnevelési feladatokra, továbbá az abban megfogalmazott drogstratégiára épülnek. Hosszabb távon a pályázat célja az iskola képessé tétele az egészségfejlesztési tevékenységek ellátására. Ebben a kategóriában kizárólag nevelési és oktatási intézmények pályázhatnak.

2. A pályázati útmutató 5.1. pontjában szereplő szövegrész:

A pályázati felhívás és a Pályázati Útmutató megjelenik a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és az ESZA Nonprofit Kft. honlapján, amelyeknek címe: www.szmm.gov.hu, www.esza.hu

A Pályázati Felhívás és a Pályázati Útmutató az internetes pályázati adatlappal együtt képezi a pályázati dokumentációt, együtt tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes feltételt.

A pályázati útmutató 5.1. pontjában szereplő szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbi lép:

A pályázati felhívás és a Pályázati Útmutató megjelenik a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, az Oktatási és Kulturális Minisztérium és az ESZA Nonprofit Kft. honlapján, amelyeknek címe: www.szmm.gov.hu; www.okm.gov.hu; www.esza.hu

A Pályázati Felhívás és a Pályázati Útmutató az internetes pályázati adatlappal együtt képezi a pályázati dokumentációt, együtt tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes feltételt.

A módosítás jóváhagyásának dátuma: 2010. április 27.

A pályázati felhívás és mellékletei elérhetőek az alábbi linken>>

Kérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

Telefon: 1/273-4250

E-mail: [email protected]


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere