Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 09. 09.

Megfelelek az előírásoknak?

2010. 09. 03. - ESZA
személyes kedvenceim közé teszem

A helyszíni ellenőrzés módszeréről és a szabálytalanságok kezeléséről, tapasztalatairól szól az ESZA Nonprofit Kft. rendezvénye uniós kedvezményezettei számára.

Helyszíni ellenőrzés menete, módszere, szabálytalanságok okai, leggyakoribb hibák, ezek megelőzése és elkerülése. Többek között ezekről kaphatnak hasznos információkat a résztvevők.

Társaságunk a helyszíni ellenőrzés és szabálytalanság kezelés folyamatát, tapasztalatait kívánja bemutatni példákon keresztül, hogy ezzel is segítse a nyertes projektek megvalósítását. Az esettanulmányok lehetővé teszik, hogy a tanácsok, megoldási javaslatok példákon keresztül, kézzelfoghatóbb formában is megjelenjenek.

Az ESZA Nonprofit, hiszen a gördülékeny ügymenet csak ezen a módon biztosítható. Kft. ügyfélköre nonprofit szervezeteket, vállalkozásokat, valamint önkormányzati finanszírozású szereplőket is felölel, a legnagyobb csoportot azonban civil szervezetek alkotják. A pályáztatás és megvalósítás esetében konkrét, folyamatos párbeszédre épülő együttműködésre van szükség a kedvezményezettekkel

Az elmúlt két év bizonyította, az ESZA Nonprofit Kft. szolgáltatásainak még hatékonyabb ellátásához, fejlesztéséhez elengedhetetlen a közös munka. Ezt szolgálja jelen rendezvény is.

A projekt megvalósítás fázisában lévő kedvezményezetteink kiküldésre került meghívó útján értesülhetnek az ingyenes rendezvény időpontjáról és helyszínéről, a regisztráció módjáról.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az ESZA Nonprofit Kft. további - igény szerint akár régiónként is - hasonló témájú rendezvény megtartását tervezi.

Amennyiben a korlátozott férőhelyek száma miatt az Ön által képviselt szervezet nem tud részt venni ezen a rendezvényen, úgy a további várható rendezvényeken biztosítunk helyet.

Kapcsolódó linkek

letöltés

letöltés


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere