Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 06.

Még csütörtökig lehet pályázni a Civil Liciten való részvételre

2010. 05. 04. - ESZA
személyes kedvenceim közé teszem

Civil Licit logo2010. május 6-a (csütörtök) 12 órára módosította a Civil Licitre való jelentkezési határidőt az ESZA Nonprofit Kft. A pályázatra olyan civil szervezetek jelentkezését várják, akiknek van már megvalósult vagy megvalósulás alatt álló uniós – HEFOP, TÁMOP, TIOP, KMOP, EQUAL – projektjük, illetve tevékenységükkel az egyenlő bánásmód megteremtését szolgálják.


Az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Civil Licit célja, hogy az uniós támogatásban részesült projektek során felhalmozódott tudásanyag ne vesszen el, hanem az üzleti szféra érzékeny képviselőinél megvalósuló programokon keresztül az esélyegyenlőség megteremtése kis lépésekben tovább folytatódjon. A rendhagyó aukció keretében magyarországi vállalkozások és vállalatok licitálnak majd a HEFOP, EQUAL, TÁMOP, TIOP és KMOP programokban részt vett civil szervezetek azon szolgáltatásaira, melyek az egyenlő bánásmód megteremtését szolgálják. Tavaly hárommillió forint értékben keltek el szolgáltatások.

A Civil Licitre történő jelentkezési határidő 2010. május 6-a 12 órára, csütörtökre módosult, így még minden civil szervezetnek van lehetősége termékével, szolgáltatásával pályázni. További információk a www.civillicit.hu weboldalon találhatók, illetve a [email protected] email címen és a 06 1 240 38 03 telefonszámon kérhetők.

Korábbi híreink>>


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tályékoztató rendszere