Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Másfél évtizede az EU-val - a Phare-korszak zárása

2007. 04. 18. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

MÁSFÉL ÉVTIZEDE AZ EU-VAL

Magyarország európai uniós tagságával az Európai Közösség 1990 óta működo Phare támogatási rendszere 2006-ban befejezodött. Ezzel lezárult a Phare-korszak, amely jelentosen hozzájárult Magyarország sikeres csatlakozásához az Európai Unióhoz.

A program végrehajtó ügynökségeiként tevékenykedo szervezetek – az ESZA Kht., a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Központi Pénzügyi és Szerzodésköto Egység (KPSZE) és a VÁTI Kht. – vezetoiként összefogtunk, hogy a több mint 15 évet felölelo idoszaktól közösen vegyünk búcsút, és ezzel ezt a korszakot ünnepélyesen lezárjuk. A rendezvénysorozat keretében kétnapos Phare Szakmai Konferenciát és Phare Gála rendezvényt tartunk, valamint egy Phare könyvet is kiadunk.


Phare Szakmai Konferencia

2007. április 24-25.
Budapest, BM Duna Palota
1051 Budapest, Zrínyi u. 5.

A 2007. április 24-25-én megrendezendo konferencia foglalja össze a Phare program több mint 15 éves történetét Magyarországon, hatásait, tapasztalatait.
A konferenciát, amely 2007. április 24-én 11 órakor plenáris üléssel kezdodik, Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos nyitja meg eloadásával. Másnap, április 25-én szekcióüléseket tartunk, amelyeken a Phare programok fo fejlesztési eredményeit elevenítjük fel és értékeljük.

A Phare Szakmai Konferencia meghívó

A Phare Szakmai Konferencia programja

Jelentkezési lap

Jelentkezni lehet a konferenciát szervezo Hill&Knowlton Kft. honlapját található űrlap kitöltésével is.

:A konferenciáról élő közvetítést lehet erre a sorra kattiva megtekinteni


Phare Gála

2007. április 27.
Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.)

Április 27-én pénteken egy Phare Gálával ünnepeljük meg e korszakot, amelyre a három Phare-szervezet ezúton is meghív minden valaha Phare-ban tevékenykedot. A Phare Gála 19 órakor kezdodik, érkezés 18 órától. A programot megelozoen Park Sétán vehetnek részt a jelentkezok (a jelentkezésnél ezt külön jelezni szükséges).

A Gálán a részvételi díj 3000 Ft, amelyrol jelentkezést követoen kaphatnak további tájékoztatást.

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap alábbi címre történo megküldésével, ill. a Gálát szervezo Hill&Knowlton Kft. honlapján található űrlap kitöltésével lehet (a Szakmai Konferenciára és a Gálára egy jelentkezési lapon is lehet jelentkezni):

Anschau Petra
Tel: +36 (1) 351 9101, Fax: +36 (1) 351 9104
[email protected]

A Phare Gála meghívó

A Phare Gála programja

Jelentkezési lap

Jelentkezni lehet a gálát szervezo Hill&Knowlton Kft. honlapját található űrlap kitöltésével is.


Nagy Phare Könyv

A Phare-korszak programjait tartalmazó Nagy Phare Könyvet állítunk össze, mely a késobbiekben honlapjainkról is letöltheto lesz. Amennyiben a rendezvényeken nem szeretne részt venni, de szeretne tájékoztatást kapni a Nagy Phare Könyv elkészültérol, letöltési helyérol, úgy kérjük, szintén jelezze ezt adatai megküldésével Anschau Petrának a [email protected] e-mail címen.

További kérdéseivel kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésére a Phare-szervezetek, valamint a Hill&Knowlton Kft.:

Hill&Knowlton Kft.
Anschau Petra
Tel: +36 (1) 351 9101, Fax: +36 (1) 351 9104
[email protected]

ESZA Kht. Kommunikációs csoport
[email protected]


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere