Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 09. 02.

Közlemény az SZE-PR-10 pályázat módosulásáról

2010. 09. 02. - Egyéb
személyes kedvenceim közé teszem

Értesítjük kedves Pályázóinkat, hogy a kormányzati struktúraváltás miatt módosultak „A Szegénység és Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Év civil programjainak támogatására” kiírt SZE-PR-10 kódszámú pályázat nyilvánosságra vonatkozó követelményei.

Minden, a projekttel összefüggő, 2010. szeptember 3. után megrendelt információs anyagon a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Év, az Európai Unió és az ESZA Nonprofit Kft. logóját kell feltüntetni, valamint a kedvezményezett által bármilyen formában és médiumon (az internetet is beleértve) közzétett értesítésekben és közleményekben fel kell tüntetni, hogy „az a szerző álláspontját tükrözi, és az Európai Bizottság és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nem felel az abban közölt adatok esetleges felhasználásáért.”

Közlemények esetében a következőket is fel kell tüntetni: „Az e közleményben szereplő adatok nem szükségképpen tükrözik az Európai Bizottság és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium álláspontját vagy véleményét.”

A logók letöltése>>

Kérdéseivel kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

Telefon: 1/273-4250

E-mail: [email protected]


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere