Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Kérdoíves felmérés eredményei

2005. 04. 11. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Kérdoíves felmérés eredményei

A Humáneroforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) és EQUAL Program Irányító Hatósága  2005. január 27-tol február 15-ig terjedo idoszakban kérdoíves felmérést végzett a Közreműködo Szervezetek segítségével azzal a céllal, hogy megismerje a pályázói kör eddigi tapasztalatait és jövobeli igényeit a HEFOP pályázatok elkészítéséhez és a projektek végrehajtásához kapcsolódó segítségnyújtásról.

Az igényfelméro kérdoív célja az volt, hogy a Humáneroforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Program Irányító Hatósága és a közreműködo szervezetek jobban megismerjék a pályázói kör eddigi tapasztalatait és jövobeli igényeit a HEFOP pályázatokkal kapcsolatosan.

Külön kérdoív készült a nyertes és a nem nyertes pályázatot benyújtók számára. Ezek tartalma nagymértékben megegyezett egymással: egyaránt tartalmaztak kérdéseket a felkészülésre, illetve a projekttervezési és pályázati szakaszra vonatkozóan. A nyertesek számára készített kérdoív további kérdéseket tett fel a projekt-végrehajtási szakasz témakörben, míg a nem nyertesek esetében a pályázat elutasításának indoklására és az esetleges újrapályázási szándékra kérdezett rá.

Mindkét kérdoívben nagy hangsúly volt a számszerűsítheto zárt kérdések mellett a nyitott kérdéseken is, amelyek lehetoséget kínáltak a válaszadók számára, hogy bovebben kifejtsék tapasztalataikat, és megírják általánosabb észrevételeiket és javaslataikat.

A 128 határidore beérkezett válaszból 83-at nyertes, 45-öt nem nyertes pályázatot benyújtott szervezet töltött ki.

Az Irányító Hatóság a beérkezett válaszokat összesítette, feldolgozta, és a Közreműködo Szervezetekkel közösen kiértékelte. Az alábbiakban letöltheto összefoglaló a kiértékelés során tett fobb kvalitatív megállapításokat és az összeállított statisztikai táblákat tartalmazza.

Letöltheto dokumentumok:


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere