Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Kamattámogatási program HEFOP és EQUAL projekteket megvalósító nonprofit szervezetek számára

2006. 06. 02. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium elozetes felhívást tett közzé nonprofit szervezetek pályázati projektjeivel összefüggo hitelkamatok és banki kezelési költségek kamattámogatási programjához kapcsolódóan

A támogatási program célkitűzése olyan nonprofit szervezetek banki hitelével összefüggo kezelési költségeinek és kamatainak támogatása, amelyek nyertes HEFOP projektet hajtanak végre az 1.3, 2.1, 2.2, 2.3, 3.5, 4.2 intézkedések keretében, illetve nyertes EQUAL projektet hajtanak végre és a projekt megvalósítása érdekében érvényes banki hitelszerzodéssel rendelkeznek.

A Munaeropiaci Alap foglalkoztatási alaprésze 2006. évi központi keretébol finanszírozott program rendelkezésre álló kerete 196.000.000 Ft.

A vissza nem térítendo pénzbeli támogatás célcsoportja az 1.3, 2.1, 2.2, 2.3, 3.5, 4.2 intézkedések keretében nyertes HEFOP vagy nyertes EQUAL projektet fokedvezményezettként vagy konzorciumi partnerként végrehajtó szervezetek (társadalmi szervezetek (a pártok kivételével), alapítványok, közhasznú társaságok, egyházak, egyházi fenntartású intézmények, közalapítványok).

Az elozetes felhívás teljes szövegét itt olvashatják:

http://www.hefop.hu/page.php?PageID=140

A támogatási programmal kapcsolatos részletes feltételeket tartalmazó dokumentáció és a támogatási igény bejelentésére szolgáló adatlap 2006. június 12-tol letöltheto az FMM és a HEFOP honlapjáról (www.fmm.gov.hu és www.hefop.hu).


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere