Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Igényfelméro kérdoívek

2005. 01. 27. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

A Humáneroforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Program Irányító Hatóság projekttámogatási rendszer kiépítésének munkálataiba kezdett.

Célunk, hogy a jelenlegi pályázati rendszer pályázóbarát jellegét erosítsük, illetve olyan rendszert építsünk ki, mely segítséget nyújt a projektek tervezéséhez, a sikeres pályázáshoz, valamint sikeres pályázás esetén a projektek eredményes végrehajtásához egyaránt. E munkafolyamat elso lépéseként igyekszünk felmérni a pályázók jelenlegi HEFOP pályázati rendszerrel kapcsolatos véleményét, tapasztalatait és kritikáját, jövore vonatkozó javaslatait.

Kérjük Önöket, hogy az itt letöltheto kérdoív legkésobb február 10-éig történo kitöltésével és visszaküldésével segítsenek minket abban, hogy munkánkat az Önök igényeihez igazíthassuk!

Köszönettel:

Törökné Rózsa Judit,
HEFOP IH foigazgató

A kitöltött kérdoívet kérjük legkésobb február 11-ig az alábbi címek valamelyikére szíveskedjenek visszaküldeni:

Letölthető dokumentumok:


A tájékoztató levél és a kérdőív MS Word formátumban tölthető le oldalunkról. Amennyiben nem rendelkezik MS Word programmal ide kattintva letöltheti az ingyenes olvasóprogramot:

 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere