Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 06.

Ifjúsági projektek megvalósításához szükséges kis értékű tárgyi eszközök beszerzésének támogatására (IFJ-GY-ND-09-M) pályázat meghirdetése

2009. 12. 14. - Gyermek és ifjúsági programok, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Ifjúsági projektek megvalósításához szükséges kis értékű tárgyi eszközök beszerzésének támogatására (IFJ-GY-ND-09-M) pályázat meghirdetése

A pályázat célja:

A nyugat-dunántúli régió területén élő, tanuló, dolgozó fiatalok (12-30 év) igényeire alapuló (a tervezés, lebonyolítás, értékelés során őket bevonó) ifjúsági projektek megvalósításához szükséges kis értékű tárgyi eszközök beszerzésének támogatása.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg:

8 488 000 Ft, továbbá a pályázat értékeléséig befolyó bevételek.

A pályázat benyújtási határideje: 2010. január 14. 24:00 óra

A pályázók köre:

Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi, a dél-alföldi régióban székhellyel rendelkező szervezetek nyújthatnak be pályázatot:

a) társadalmi szervezetek;

b) közhasznú, kiemelkedően közhasznú minősítéssel vagy közhasznú minősítéssel nem rendelkező alapítványok (kivéve közalapítványok);

c) nonprofit gazdasági társaságok;

d) egyházak és egyházak jogi személyiséggel rendelkező szervezeti egységei (pl. parókia, plébánia, egyházkerület);

amelyek a pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben, továbbiakban: EPER) regisztráltak a Pályázati Útmutató 6.2 pontja szerint.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Részletes pályázati kiírás megtekintése>>

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu és www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

• hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,

• keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,

• péntekenként 9 és 14 óra között.

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (9022 Győr Árpád út 44. Tel: 96/518-685 Fax:96/518-686 E-mail: [email protected]) nyújt segítséget.

Internetes pályázás:

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk az internetes pályázáshoz>>


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere