Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

IFJ-GY-KM-07-C pályázat meghirdetése

2007. 06. 06. - Gyermek és ifjúsági programok, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

IFJ-GY-KM-07-C pályázat meghirdetése

A pályázat célja ifjúsági szervezetek összefogásával megvalósuló mikrotérségi, kistérségi vagy regionális szintű fórumok létrehozása közös szabadidős programok megvalósítása érdekében, melyek hozzájárulnak az egymástól függetlenül alakuló helyi ifjúsági kezdeményezések során szerzett tapasztalatok megosztásához, azok közös továbbfejlesztéséhez, valamint a programon résztvevő fiatalok közösséggé formálásához, képességeik, önismeretük fejlesztéséhez, környezettudatos, toleráns szemléletük kialakításához.

A támogatás feltétele a pályázó szervezeten kívül legalább 3 együttműködő szervezet/intézmény/ önkormányzat bevonása, legalább 3, a közép-magyarországi régióban található településről. A fővárosi kerületek esetén legalább 3 kerület együttműködése szükséges (amennyiben nem kívánnak bevonni Pest megyei szervezetet).

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 5.000.000,- Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2007. július 5. 24:00 óra

Pályázatot nyújthatnak be azon közép-magyarországi székhelyű és működésű:

- társadalmi szervezetek (kivéve pártok és szakszervezetek);

- ifjúsági célú alapítványok;

- önálló jogi személyiséggel nem rendelkező ifjúsági közösségek, amennyiben rendelkeznek befogadó (kötelezettségvállaló) szervezettel;

amelyek regisztráltak a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerébe és megfelelnek az alábbi feltételeknek:

- gyermek és ifjúsági közösségeket fognak össze, vagy

- gyermek és ifjúsági közösségek számára szolgáltatásokat biztosítanak, vagy

- gyermek és ifjúsági korosztályok érdekeinek képviseletét vállalták fel létesítő okiratukban, vagy

- más, az alapszabállyal/alapító okirattal egyenértékű dokumentumban a gyermek- és ifjúságügyet kiemelt célként jelenítik meg.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Részletes pályázati felhívás megtekintése

IFJ-GY-KM-07-C

Internetes pályázás:

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a, 9.00-15.00 óra között hívható (1)273-4250 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók.

A pályázat tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Közép-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (1054 Budapest, Városház utca. 7.

Tel.: 1/269-0907) nyújt segítséget.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere