Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 07. 29.

IFJ-GY-10-MH pályázat meghirdetése

2010. 07. 29. - Gyermek és ifjúsági programok
személyes kedvenceim közé teszem

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram meghívásos pályázatot hirdet „Az árvízkárosult gyermekek nyári tábora” megrendezésének támogatására (IFJ-GY-10-MH)

A pályázat célja

Az árvízkárosult gyermekek nyári tábora a magyarországi árvíz által sújtott térségek településeiről, a szociálisan hátrányos helyzetű, kevesebb eséllyel rendelkező gyermekek részére biztosít 8 napos (7 éjszakás) – a táborhelyre történő megérkezéstől annak elhagyásáig – térítésmentes táboroztatást.

Az árvízkárosult gyermekek nyári tábora célkitűzései:

Beadható pályázatok száma

Jelen pályázati felhívásra egy pályázó kategóriánként csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázatok benyújtásának határideje mindhárom kategória esetében:
2010. augusztus 30. 24:00 óra

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

IFJ-GY-10-MH részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

A pályázatot mindhárom kategória esetében elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.nefmi.gov.hu, www.mobilitas.hu és www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere

Eseménynaptár

2010. 10. 06
monitoring információs nap
2010. 10. 19
monitoring információs nap