Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 03. 04.

IFJ-GY-07-B pályázat meghirdetése

2007. 05. 04. - Gyermek és ifjúsági programok, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

IFJ-GY-07-B pályázat meghirdetése

A pályázat célja olyan képzési programok támogatása, melyek legalább két tervezési statisztikai régió legalább hat településén működő szervezet, vagy szervezetközi együttműködés részvételével magvalósuló szervezeti képzések (elsősorban forrásteremtés, kommunikáció, programszervezés, vezetőképzés).

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 27.888.000,- Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2007. június 1. 24.00 óra

Pályázatot nyújthatnak be azon belföldi székhelyű,

- társadalmi szervezetek (kivéve pártok)

- alapítványok

- egyházak

- egyházak ifjúsági szerveződései (kötelezettségvállaló szervezeten keresztül)

amelyek regisztráltak a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerébe és megfelelnek az alábbi feltételeknek:

- gyermek és ifjúsági célokat valósítanak meg

- legalább két tervezési statisztikai régióban legalább hat tag- illetve alapszervezet működik vagy legalább két tervezési statisztikai régióra kiterjedően fejtenek ki gyermek és ifjúsági célú tevékenységet. Az egy településen működő pályázó szervezetek esetében a megvalósítandó pályázati program résztvevőinek, készítőinek legalább kettő tervezési statisztikai régió legalább hat településéről kell érkezniük.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Részletes pályázati felhívás megtekintése 

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a, 9.00-15.00 óra között hívható (1)273-4250 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók.

Internetes pályázás:

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk az internetes pályázáshoz 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere