Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Holt tartunk? pályázói tájékoztató rendszer

2005. 11. 07. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

A pályázói visszajelzések alapján, az átláthatóság növelése érdekében a HEFOP Irányító Hatóság olyan online rendszert alakított ki, mely lehetové teszi a pályázók és a kedvezményezettek számára a pályázatok mindenkori állapotának lekérdezését.

A pályázók és kedvezményezettek pályázatukhoz, projektjükhöz kapcsolódó jelszót kapnak, mellyel folyamatosan nyomon követhetik az értékelést és a projekt menetét. A rendszer az alábbi oldalon érheto el:

http://holtartunk.hefop.hu

A pályázók és a kedvezményezettek a rendszerben megnézhetik a pályázatukkal kapcsolatos adatok mellett azt is, hogy pályázatuk az értékelésnek melyik szakaszában tart, például megfelelt-e a jogosultsági kritériumoknak, a formai ellenorzésen megfelelt-e, esetleg hiánypótolást kell benyújtania, mikor adta ki szakmai értékelésre a közreműködo szervezet, mikor került a bíráló bizottság elé a pályázat stb. A kedvezményezettek tájékozódhatnak az elszámolásuk elfogadásáról, az elszámolt összeg utalásáról is.

A jelszavakat és a rendszer használatával kapcsolatos információkat a közreműködo szervezetek postázzák a pályázóknak és a kedvezményezetteknek. Az ESZA Kht. közreműködésével megvalósított programok esetén a pályázók az ESZA Kht. ügyfélszolgálatától (1/471-7696; [email protected]), a kedvezményezettek ügyintézojüktol kérhetnek segítséget a rendszer használatával kapcsolatban.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere