Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

HEFOP/2004/3.5.4 kérdések benyújtásának határideje lejárt

2004. 06. 03. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Tisztelt Pályázó!

Ezúton értesítjük, hogy a HEFOP/2004/3.5.4-es számú A felnottképzés hozzáférésének javítása a rendelkezésre álló közművelodési intézményrendszer rendszerszerű bevonásával című pályázat keretében a pályázói kérdések benyújtásának határideje 2004. június 5-én lejárt!

A pályázati útmutató 2.6.4 Tájékoztatás pontban foglaltak értelmében a pályázóknak kérdéseiket legalább 10 nappal a pályázati határido lejárta elott kell eljuttatni az ESZA Kht. megadott elérhetoségeire.

Azon pályázók, akik kérdéseiket a határidoig címünkre eljuttatták, az útmutatóban foglaltak szerint megkapják kérdéseikre a választ.

Azokra a kérdésekre, melyeket az említett határidot követoen nyújtották be, sajnos az ESZA Kht.-nak már nem áll módjában válaszolni.

Kérjük, hogy amennyiben további kérdésük lenne, látogassák meg az ESZA Kht. honlapján a HEFOP/2004/3.5.4 pályázathoz kapcsolódó Gyakran Ismétlodo Kérdéseket (GYIK) tartalmazó oldalt, ahol számos kérdéssel kapcsolatban kaphatnak választ.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere