Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 04. 29.

Észrevétellel élhetnek a hazai forrásokra pályázóink

2010. 04. 22. - Hazai
személyes kedvenceim közé teszem

Az ESZA Nonprofit Kft. befogad és kivizsgál minden olyan beadványt, amely az érvénytelenséget megállapító, az ESZA Nonprofit Kft. Hazai Programigazgatósága (HPI) által kiküldött értesítés után érkezik be a pályázótól, és az érvénytelenségi megállapítással szemben fogalmaz meg adminisztrációs hibákat.

Észrevételnek minősül minden olyan beadvány, amely az érvénytelenséget megállapító, az ESZA Nonprofit Kft. Hazai Programigazgatósága által kiküldött értesítés után érkezik be a pályázótól, és az érvénytelenségi megállapítással szemben fogalmaz meg adminisztrációs hibákat.

Mostantól lehetősége nyílik pályázóinknak arra, hogy egy esetleges adminisztrációs hiba esetén észrevétellel éljenek és ezt Társaságunk kivizsgálja. Az észrevételek elbírálásának szempontjai az észrevétel beérkezésének határideje és az észrevételben megjelölt adminisztratív hiba fennállta a pályázat újbóli érvényességi ellenőrzése alapján.

Az ESZA Nonprofit Kft. egy külön munkacsoportot biztosít a feladat ellátására, akik a vizsgálatot követően indoklással ellátott javaslatot tesznek a hazai programigazgatónak az újbóli érvényességi megállapításra (érvényes vagy érvénytelen státusz) a beérkezést követő három munkanapon belül. A hazai programigazgató döntéséről a munkacsoport értesíti a pályázót a pályázó által használt kommunikációs úton és minden esetben postai úton.

Az észrevételek fogadására külön e-mail címet hoztunk létre ([email protected]), amelyről minden esetben tájékoztatjuk a pályázókat az érvénytelenséget megállapító értesítésben. Az [email protected] címre érkező e-mailek az ügyfélszolgálati rendszerben rögzítésre kerülnek, ezáltal dokumentálásra is, így bármikor visszakereshető és ellenőrizhető az átfutási ideje egy-egy beadványnak.

Jelen eljárás a szociális és munkaügyi miniszter irányítása alá tartozó fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásáról szóló 6/2010. (III. 12.) SZMM rendelet hatálya alá tartozó pályázatokkal kapcsolatban beérkezett észrevételek kezelésére terjed ki.

Észrevételmentes, sikeres pályázást kívánunk!


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere