Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Dokumentum változás

2004. 07. 21. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Felhívjuk az érdeklodok figyelmét, hogy a HEFOP/2004/2.3.1 hivatkozási számú pályázati kiírás pályázati útmutatójának 18. oldalán módosult az Általános követelmények szakasz 4. és 6. pontja. A módosítás a projektmenedzsment tagjainak munkaidejére és a pénzügyi szakember végzettségére vonatkozik.

 

A pályázati útmutató 18. oldalán található 4. pont az alábbiak szerint módosult:

 

A pályázóknak vállalniuk kell, hogy egy (projekt)menedzsment tapasztalatokkal rendelkezo projektvezetot, egy pedagógiai (képzési) alprojektvezetot (aki a 2. komponens végrehajtásának irányítását is végzi), egy termelésirányítót, valamint egy pénzügyi szakembert alkalmaznak. A projektmenedzsernek és a pénzügyi szakembernek a projekt végrehajtásával kapcsolatos feladatokra fordított munkaideje a feladatok függvényében határozandó meg, de a projektmenedzser minimum heti 30 órában, a pénzügyi szakember pedig minimum heti 20 órában elérheto kell, hogy legyen a projekttel kapcsolatos kérdésekben. A termelésirányítót, valamint a képzési alprojektvezetot elég csak a képzéssel egybekötött foglalkoztatás (13-15 hónap) idejére alkalmazni, amennyiben a pályázó a 2. komponensre is benyújtja a pályázatát, akkor ügyelni kell arra, hogy a képzési alprojektvezeto ennek a komponensnek a szakmai vezetését is ellássa.

 

A pályázati útmutató 18. oldalán található 6. pont az alábbiak szerint módosult:

 

A menedzsment tagjainak (kivéve a pénzügyi szakembert), továbbá a személyzet tagjai közül a szociális munkásnak és a fejlesztopedagógusnak szakirányú felsofokú végzettséggel és a hátrányos helyzetű emberek segítésében megfelelo szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie a munkaero-piaci, a szociális szolgáltatások vagy az oktatás, képzés területén, a mesterek és a segédek középfokú végzettségűek is lehetnek. A menedzsmentben akár alvállalkozói szerzodéssel foglalkoztatott pénzügyi szakember esetében nem követelmény a felsofokú végzettség, de az emelt szintű (felsofokú) OKJ-s szakképesítés (pl. mérlegképes könyvelo), továbbá szakmai tapasztalat meglétét igazolni kell.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere