Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Az SPO-SF-06 kódjelű pályázatoknál a szakmai beszámoló kötelező mellékleteként kért fizikai felmérő táblázatot a szükséges nyomtatvány hiányában, utólag nem kell kötelezően elkészíteni. >>

2007. 05. 24. - Egyéb, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az SPO-SF-06 kódjelű pályázatoknál a szakmai beszámoló kötelező mellékleteként kért fizikai felmérő táblázatot a szükséges nyomtatvány hiányában, utólag nem kell kötelezően elkészíteni.

Tisztelt Pályázók!

Az SPO-SF-06 kódjelű pályázatok támogatója, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Sport Szakállamtitkárságának állásfoglalása alapján a szakmai beszámoló kötelező mellékleteként kért fizikai felmérő táblázatot (felhívás 8.5. pontja) a szükséges nyomtatvány hiányában, utólag nem kell kötelezően elkészíteni.

A felméréshez szükséges táblázatot, amennyiben elkészítették saját szerkesztésben, megküldhetik a szakmai beszámolójukhoz, azonban annak hiánya nem jelenti a beszámoló elutasítását.

További információk:

További információkat a, 9.00-15.00 óra között hívható

(1)273-4250 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere