Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 03. 04.

Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek interneten való megjelenésének támogatására

2007. 05. 23. - Nemzeti Civil Alapprogram (NCA), Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek interneten való megjelenésének támogatására

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja az alábbiak szerint: célja a fiatal, esetleg megerősítésre váró civil szervezetek pénzügyi lehetőségeit növelő, a szféra ismertségét és társadalmi beágyazottságát elősegítő, fejlődését segítő közhasznú tevékenységek támogatása, amelyek a civil szervezetek megismerhetőségét és kommunikációját segítik, továbbá a társadalmi szervezetek információit, tudás- és segédanyagait, kiadványait széles körben hozzáférhetővé teszik az internet adta elektronikus tájékoztatás eszközével.

Fentiek alapján a pályázat célja: Új honlap tervezése, kialakítása, működtetésének beindítása.

Támogatási keretösszeg: 45.000.000,- Ft

A pályázatok benyújtásának határideje: 2007. június 22.

A pályázat kódja: NCA-CIV-07-G

Pályázatot azon társadalmi szervezetek vagy alapítványok nyújthatnak be, amelyek közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú minősítéssel rendelkeznek, és amelyeket a bíróság 2006. január 1. előtt nyilvántartásba vett, az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt további előírásoknak.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati kiírás tartalmazza.

Részletes pályázati kiírás megtekintése

NCA-CIV-07-G

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.nca.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról, illetve az ESZA Kht. kérés esetén postai úton is eljuttatja az érdeklődő civil szervezetek számára.

A pályázati kiírás emellett személyesen is átvehető 9.00 és 16.00 óra között az ESZA Kht. telephelyén (1145 Budapest, Amerikai út 96.).

A pályázattal kapcsolatban további információkat az ingyenesen, 9.00-15.00 óra között hívható 80/204-453 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak.

További honlapok:

www.nca.hu

www.szmm.gov.hu

www.civil.info.hu

www.nonprofit.hu 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere