Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 03. 04.

Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma személyes konzultációja

2007. 04. 17. - Nemzeti Civil Alapprogram (NCA), Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma személyes konzultációja

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma személyes konzultációt tart a tanácsadói szolgáltatások létrehozásának és működtetésének támogatása céljából meghirdetett NCA-CIV-07-E kódszámú pályázatához kapcsolódóan.

A konzultáció időpontja:

2007. április 19. 10-13 óráig

A konzultáció helyszíne: Hotel Platánus (1087 Budapest, Könyves K. krt. 44.)

A konzultáción részt vesznek a Kollégium tagjai, valamint az ESZA Kht. munkatársa.

A pályázattal kapcsolatos információk:

Tanácsadói szolgáltatások létrehozásának és működtetésének támogatása (Pályázat kódja: NCA-CIV-07-E)

Támogatási keretösszeg: 49.000.000,-Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. május 11.

Pályázatot azon társadalmi szervezetek vagy alapítványok nyújthatnak be, amelyek közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú minősítéssel rendelkeznek, és amelyeket a bíróság 2006. január 1. előtt nyilvántartásba vett, az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt további előírásoknak.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati kiírás tartalmazza.

A részletes pályázati kiírás megtekintése 

További információk:

A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.nca.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról, illetve az ESZA Kht. kérés esetén postai úton is eljuttatja az érdeklődő civil szervezetek számára.

A pályázati kiírás emellett személyesen is átvehető 9.00 és 16.00 óra között az ESZA Kht. telephelyén (1145 Budapest, Amerikai út 96.), valamint a megyei civil szolgáltató központokon keresztül.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a megyei civil szolgáltató központokban, illetve az ingyenesen, 9.00-15.00 óra között hívható 80/204-453 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen is kaphatnak.

Megyei civil szolgáltató központok 

Internetes pályázás:

Az NCA-CIV-07-E kódszámú kategóriára kizárólag internetes pályázással lehet pályázni. Pályázatuk interneten keresztül történő benyújtásához regisztrálniuk kell az internetes pályázatkezelő rendszerben a www.esf.hu honlapon.

További információk az internetes pályázáshoz 

További honlapok:

www.nca.hu

www.szmm.gov.hu

www.civil.info.hu

www.nonprofit.hu


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere