Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 05.

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. ISO által tanúsított szervezet

2010. 05. 05. - ESZA
személyes kedvenceim közé teszem

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. ISO 9001:2008 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszere a közelmúltban független tanúsítói felülvizsgálaton esett át. Ennek eredményeként, a rendszer megfelelő működése okán szervezetünk átvehette 2013. április 15-ig érvényes hivatalos tanúsítványát a „Támogatási programok kezelése, lebonyolítása” tevékenységre.

A szervezet minőségirányítási rendszerének karbantartásával és folyamatos fejlesztésével, tiszta és egyértelmű működési szabályoknak megfelelően, rendszerszemléletet és folyamatközpontú megközelítést szem előtt tartva, egy kiszámítható működési környezetben szolgálja a Megbízói és Ügyfélközpontú működés biztosítását.

A rendszer alkalmazásával, folyamatos felülvizsgálatokkal és a folyamatokban épített vezetői ellenőrzéssel keretet teremt a tevékenységek folyamatos fejlesztéséhez, ezáltal a minőségi szolgáltatásnyújtáshoz. Egy ilyen környezetben a munkatársak tiszta és egyértelmű szabályozói környezetben végzik tevékenységüket, pontos információk alapján válik lehetségessé számukra a döntéshozatal. A szabályozott és felügyelt működés a szervezet felfogása szerint a biztonság egyik alapkövetelménye.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere