Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Az ESZA Kht. Információs Fórumot szervez a közoktatási intézményekben, a délutáni sportfoglalkozások és versenyeztetés támogatására kiírt SPO-SF-06 kódjelű kategória elszámolásához

2007. 05. 23. - Egyéb, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Az ESZA Kht. Információs Fórumot szervez a közoktatási intézményekben, a délutáni sportfoglalkozások és versenyeztetés támogatására kiírt SPO-SF-06 kódjelű kategória elszámolásához

 

Az ESZA Kht. ezúton tisztelettel meghívja az SPO-SF-06 kódjelű pályázat keretében támogatott szervezeteket a 2007. június 6-án megrendezésre kerülő Információs Fórumra. Az Információs Fórumon az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium képviselője és az ESZA Kht., mint Pályázatkezelő szakemberei nyújtanak felvilágosítást és segítséget a honlapunkról is letölthető pénzügyi beszámoló űrlap nyomtatvány, valamint az Internetes Pályázatkezelő Rendszerben benyújtandó szakmai beszámolóval kapcsolatos kérdésekben. Felhívjuk figyelmüket, hogy a Támogató állásfoglalása alapján a felhívás 8.5 pontjában kért fizikai felmérő táblázatot, utólag nem kell elkészíteniük a végelszámoláshoz.

 

A rendezvény időpontja és helyszíne:

2007. június 6., 11.00-15.00 (regisztráció 10.00-től)

Budapest, Versailles rendezvényterem

1068 Budapest, Városliget fasor 44., II. em.

 

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a [email protected] e-mail címen jelezzék legkésőbb 2007. május 30-ig. (Kérjük, adják meg szervezetük és a rendezvényen résztvevő munkatárs nevét, valamint pályázati azonosítójukat, amely a pályázat kódjele és az utána lévő négyjegyű szám.)

 

Tájékoztatjuk kedves pályázóinkat, hogy a rendezvényen a nagy érdeklődésre való tekintettel 1 szervezettől csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, megértésüket köszönjük!

 

Kérjük, hogy a jelentkezések leadásakor vegyék figyelembe, hogy a rendezvény helyszíne nem akadálymentes. Amennyiben Ön mozgásában korlátozott, kérjük jelezze nekünk e-mailben. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és biztosítjuk, hogy a rendezvényen elhangzott információk Önhöz is eljussanak.

 

A rendezvényhez kapcsolódó, letölthető dokumentumok:

 

 

Program

10.00-11.00 Regisztráció

11.00-11.30 Megnyitó, bemutatkozás

Előadók: Németh Imre ÖTM, Bodor Tibor ESZA Kht.

11.30-12.00 A 2006. évi pályázatok elszámolása,

Előadó: Bene Anikó programvezető (ESZA Kht.)

12.00-12.45 szünet

12.45-13.30 Pénzügyi elszámolás

Előadó: Szirbik Szilvia pénzügyi programmunkatárs (ESZA Kht.)

13.30-15.50 Kérdések és válaszok az elszámolásokkal kapcsolatban

15.50-16.00 Az információs fórum zárása

 

 

A regisztrált jelentkezők számára a rendezvényen a részvétel ingyenes. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, a rendezvényhelyszín befogadóképességén túl sajnos nem áll módunkban további jelentkezéseket fogadni. Visszajelzést a jelentkezésre csak abban az esetben küldünk, ha már nem áll módunkban azt elfogadni.

 

Azoknak a pályázóknak, akik már az előzetes regisztrációban jelezték részvételi szándékukat, újabb regisztráció nem szükséges, az általuk megjelölt e-mail címre közvetlenül megkapják a rendezvény meghívói anyagát.

 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere