Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

Átalakul az ESZA Kht.

2006. 12. 01. - ESZA, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Tisztelt Partnereink!

 

Az ESZA Kht. közel 6 éves működése során újra átalakuláshoz érkezett. A kormányzati háttérintézmények átalakításának köszönhetoen a Szociális és Munkaügyi Minisztérium irányítása alatt megvalósuló hazai és uniós támogatási programokat a jövoben az ESZA Kht. kezeli. Feladatunk lesz így a korábban a Mobilitás, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, a közvetlenül a Szociális és Munkaügyi Minisztérium által kezelt, a Nemzeti Civil Alapprogram támogatási programjainak megvalósítása. Új feladatunk lesz az ÖTM sporttámogatási célú programjainak a megvalósítása is. Folytatjuk közreműködo szervezeti feladatainkat a Humáneroforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) négy intézkedésénél, ahol az „egy intézkedés - egy közreműködo szervezet” elv alapján átvesszük a korábban a Foglalkoztatási Hivatal és a Magyar Államkincstár által ellátott feladatokat is. Az eddigi HEFOP-intézkedéseink mellett mind a Foglalkoztatási Hivataltól, mind az OM Alapkezelotol veszünk át intézkedéseket. Phare programjainkat tapasztalataink összegzése után lezárjuk, azonban új feladatokat állít majd elénk a 2007-2013-as idoszakra vonatkozó Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) foglalkoztatási, szociális, felnottképzési, szakképzési intézkedéseinek a megvalósítása.

 

Honlapunkon hamarosan közzétesszük az átalakítással kapcsolatos információkat, addig szíves türelmüket kérjük. A hazai ill. az uniós támogatásokkal foglalkozó ügyfélszolgálataink készséggel állnak rendelkezésükre, amennyiben kérdéseik vannak, kérjük keressenek bennünket!

 

Hazai támogatásokkal kapcsolatban:

 

Postacím: 1145 Budapest, Amerikai út 96.
Központi telefonszám: (1) 273-4250
E-mail: [email protected]

 

Uniós támogatásokkal kapcsolatban:

 

Postacím: 1146 Budapest, Hermina út 17.
Központi telefonszám: (1) 471-7696
E-mail: [email protected]

 


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere