Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

A HEFOP/2005/3.4.1 pályázat módosítása

2006. 03. 22. - Uniós, Archív
személyes kedvenceim közé teszem

Felhívjuk az érdeklodok figyelmét, hogy a HEFOP/2005/3.4.1 hivatkozási számú pályázat alábbi dokumentumai módosultak:

Pályázati felhívás
Pályázati útmutató
A4 melléklet – Felelosségi nyilatkozat
A7 melléklet – Konzorciumi megállapodás
A8 melléklet – OTMR adatlap
A9 melléklet – ÁFA-nyilatkozat
B1 melléklet – Projekt adatlap kitöltési útmutató
B3 melléklet – Költségvetési útmutató
B5 melléklet – Indikátor-módszertani útmutató
B9 melléklet - Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) – kapcsolódó pályázatok listája
B10 melléklet - Fogalomtár


A fontosabb módosítások az alábbiak:

1. A pályázatra rendelkezésre álló keret 7 mrd Ft-ról 8,5 mrd Ft-ra nott.
2. Az egy pályázatban igényelheto támogatás felso határa 50 millió Ft-ról 100 millió Ft-ra módosult, azzal a kitétellel, hogy a pályázatra igényelheto támogatás maximális mértéke függ a pályázó szervezet alkalmazotti létszámától.
3. Bovült a pályázat célcsoportjának, tehát a képzésben résztvevo személyeknek a meghatározása.
4. Az áfa-törvény változása következtében az ÁFA elszámolhatóságának szabályait a törvénymódosításnak megfeleloen módosítottuk.
5. A pályázati útmutató vonatkozó leírásának bovítésével könnyebben értelmezhetové váltak a támogatási intenzitás kiszámításának szempontjai.
6. Az útmutató 3.3 A támogatás felhasználásának és a biztosíték nyújtásának fobb szabályai fejezete a korábbinál jobban részletezi a biztosítékok nyújtásának szabályait.
7. A pályázati kiírásból kikerült az a kitétel, mely szerint a pályázó szervezet alapító okiratának, vagy egyéb, a működést alapvetoen meghatározó dokumentumnak tartalmaznia kell a pályázott tevékenységeket.
8. Az A/8 mellékletet (OTMR adatlap) tartalmazó 217/98. (XII.30). Korm.rendelet módosulása miatt javítottuk a minosítési kódokat a mellékletben.
9. A költségvetési tábla kitöltésére vonatkozó szabályok módosultak (B3 melléklet): a költségvetési táblába nem lehet plusz sort beszúrni, kérjük, hogy a betervezett költségeket a költségvetés szöveges indoklásában és egy külön mellékletet képezo táblában részletezzék. A külön mellékletet képezo táblában kérjük, hogy adják meg az egyes képzéseket fo vagy csoport bontásban, részletezve azt is, hogy az adott képzés hány napból és napi hány órából áll, a képzés típusa szerint is elkülönítve (általános vagy szakosított képzés és belso vagy külso képzés).
10. A B/9 melléklet bovült a 2006. március 13-ig megjelent GVOP-pályázatokkal.

Fontos információ, hogy a pályázati útmutatónak megfelelően a módosítás megjelenésétől számított 30 napig van lehetőség a pályázatokat mind a régi, mind pedig az új feltételek szerint benyújtani, 30 nap elteltével azonban automatikusan az új szempontok alapján kerül elbírálásra a pályázat.

Az új dokumentumok ill. az azokat is tartalmazó tömörített fájl letöltheto honlapunkról, a pályázati dokumentációk közül.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere