Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 02. 27.

2007. évi NCA pályázatok hiánypótlása

2007. 05. 25. - Nemzeti Civil Alapprogram (NCA), Archív
személyes kedvenceim közé teszem

2007. évi NCA pályázatok hiánypótlása

Tájékoztatjuk az érintett pályázókat, hogy az ESZA Kht. megkezdte a 2007. évi NCA pályázatok hiánypótlásáról szóló értesítések kézbesítését. Kérjük, hogy az elektronikus úton pályázók az EPER rendszerbe belépve rendszeresen figyeljék beérkezett üzeneteiket („Üzenetek” menüpont), illetve a papír alapon pályázók a tértivevényes postai küldeményeket.

A pályázatok formai ellenőrzése során azt tapasztalatuk, hogy az előző számviteli beszámoló elkészítésével, a korrigált ráfordítás számításával és ezzel összefüggésben, az igényelt összeg számítással kapcsolatos a legtöbb hiányosság. A hiánypótlási eljárás sikeressége érdekében készítettünk egy rövid tájékoztatót, melyet a felszólító levélhez is mellékelünk. Reméljük, segítséget nyújt a hiányosságok megfelelő korrigálásában.

Kérjük, legyenek figyelemmel arra, hogy a hiánypótlásokat a kiírásban szereplő példányszámban kell benyújtani, illetve a kiírás előírásai szerint a mellékleteket hitelesíteni szükséges.

Felhívjuk az érintett civil szervezetek figyelmét, hogy az NCA törvény végrehajtásáról szóló kormányrendelet 2007. évi módosítása a 2007. évi pályázatok hiánypótlására nyitva álló határidőket is érintette!

Ennek értelmében - hibás vagy hiányos pályázat benyújtása esetén – hiánypótlásra az adott szervezetnek egy alkalommal van lehetősége, a hiánypótlási felhívás kézhezvételétől számított 10 munkanapon belül, de legkésőbb a felhívás megküldésétől számított 15 munkanapon belül!

Kérjük a pályázókat, hogy ügyeljenek a módosult hiánypótlási idők betartására!

ESZA Kht.

Letölthető dokumentum: Tájékoztató


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere