Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 06. 15.

Tudnivalók a felhatalmazó levél sorba állításáról

2010. 06. 15. – Hazai
személyes kedvenceim közé teszem

A 2010. évi pályázatokon nyertes szervezeteknek számára fontos tudnivaló, hogy a felhatalmazó levél kötelező tartalmi eleme a pénzügyi fedezethiány miatt nem teljesíthető fizetési megbízás esetére a követelés legalább 35 napra való sorba állítására vonatkozó rendelkezés feltüntetése.Felhívjuk a 2010. évi pályázatokon nyertes Kedvezményezettek figyelmét, hogy a támogatási szerződés megkötésének feltététele a Kedvezményezett valamennyi fizetési számlájára vonatkozóan beszedési megbízás benyújtására felhatalmazó levél csatolása a 292/2009. (XII.19.) Korm.rendelet (Ámr.) 119. § (2) bekezdése és a 6/2010. (III.12.) SZMM rendelet 13. § (2) bekezdés f) pontja alapján.

A felhatalmazó levél kötelező tartalmi eleme a pénzügyi fedezethiány miatt nem teljesíthető fizetési megbízás esetére a követelés legalább harmincöt napra való sorba állítására vonatkozó rendelkezés feltüntetése. Az erre vonatkozó utalás nélkül nem áll módunkban elfogadni a felhatalmazó levelet.

Ezért kérjük a Kedvezményezetteket, hogy tájékozódjanak számlavezető pénzforgalmi szolgáltatójuknál arról, hogy a bankszámlaszerződésük a pénzügyi fedezethiány miatt nem teljesíthető követelések sorba állítására vonatkozólag milyen rendelkezést tartalmaz, és amennyiben szükséges, úgy gondoskodjanak a bankszámlaszerződésük módosításáról annak érdekében, hogy a pénzügyi fedezethiány miatt nem teljesíthető követeléseket a pénzforgalmi szolgáltató legalább 35 napra sorba állítsa.

A szerződéskötéssel kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere