Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010-07-28

SZE-PR-10 pályázat – letölthető logók

Cimkék: arculat

Hazai Egyéb

„A Szegénység és Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Év civil programjainak támogatására” kiírt SZE-PR-10 kódszámú pályázat kötelező arculati elemei

Az SZE-PR-10 kategóriában támogatott projektek megvalósítása során a következő kötelező arculati elemeket kell figyelembe venni:

Amennyiben a pályázó támogatásban részesül, úgy köteles a program keretében rendezett eseményeken és megjelentetett anyagokban, kiadványokban az SZMM, az Év, az ESZA Nonprofit Kft. és az Európai Unió logóját, valamint azt feltüntetni, hogy „A program a 2010 – A Szegénység és Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Év keretében valósul meg”. Minden támogatott projekt köteles a megvalósítás során megrendezett eseményről, konferenciáról, kiadványról, stb. 1 oldalas közérthető, összefoglaló anyagot (amennyiben rendelkezésre áll, fotókat, vagy filmet) küldeni az ESZA Nonprofit Kft-nek, amelyet a pályázatkezelő az Év honlapján közzétesz.
A kedvezményezett által bármilyen formában és médiumon (az internetet is beleértve) közzétett értesítésekben és közleményekben fel kell tüntetni, hogy „az a szerző álláspontját tükrözi, és az Európai Bizottság és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium nem felel az abban közölt adatok esetleges felhasználásáért.” Közlemények esetében a következőket is fel kell tüntetni: „Az e közleményben szereplő adatok nem szükségképpen tükrözik az Európai Bizottság és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium álláspontját vagy véleményét.”

Kérjük, hogy a kötelező arculati elemeket minden, a projektidőszakban – akár már a szerződéskötés előtt – végzett tevékenységnél szíveskedjen figyelembe venni!

Letölthető állományok

Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere