Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 04.

Művészettel a diszkrimináció ellen

2010. 05. 04. - Egyéb
személyes kedvenceim közé teszem

Művészettel a diszkrimináció ellen címmel rendez májusban kulturális programsorozatot a Tűzraktér, a cél a hátrányos megkülönböztetés elutasításával szolidaritást és egyetértést ébreszteni az emberekben.

A szervezők a különböző országok, csoportok alkotóinak sokszínű műveit egy térben bemutatva próbálják hozzásegíteni a közönséget ahhoz, hogy önmaga fedezze fel a különböző kultúrák hasonlóságait és különbségeit.
"Mindez olyan programok keretében történik, amelyek emberközeliek, sőt a látogatókat is részvételre ösztönzik, a különbség művész és néző között megszűnik: mindenki alkotóvá válik, egy közösség megalkotójává. Ebben a közösségben mindenki egyenlő, a különbségek, a másságok értékké formálódnak és hozzásegítenek egy jobb, megértőbb jövő kialakításához" - írják az ajánlóban.

A diszkrimináció-ellenesség jegyében a hónap során színházi előadásokat, koncerteket, filmvetítéseket, kiállításokat és táncbemutatókat láthat a közönség.

Bővebb információ: http://tuzraktar.hu/#havi


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tályékoztató rendszere