Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 12.

Módosult az IFJ-GY-DD-10-A/B pályázat útmutatója

2010. 05. 12. - Gyermek és ifjúsági programok
személyes kedvenceim közé teszem

Módosult a Dél-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács által 2010. április 29-én meghirdetett „Ifjúsági közösségfejlesztést elősegítő programsorozatok támogatására” IFJ-GY-DD-10-A/B kóddal kiírt pályázat felhívása és útmutatója.

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (Pályázatkezelő) a Dél-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács (Támogató) megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 6/2010. (III. 12.) SZMM rendelete, alapján 2010. április 29-én pályázatot hirdetett Ifjúsági közösségfejlesztést elősegítő programsorozatok támogatására. Az IFJ-GY-DD-10-A/B kódjelű pályázat felhívásában és útmutatójában az alábbi módosítások lépnek érvénybe jelen dokumentum közzétételét követően:

A Pályázati Felhívásra vonatkozó módosítások

1. A pályázati felhívás 6. pontjában szereplő szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbiak lépnek:

6. Támogatási időszak:

A pályázó által a pályázatban megjelölt, 2010. május 1. és 2011. június 30. közé eső időszak.

Azon szervezetek, amelyek az IFJ-GY-DD-09-M pályázati kategóriában korábban már támogatásban részesültek, kizárólag a 2011. január 1. és 2011. június 30. között megvalósuló programjaira vonatkozóan nyújthatnak be pályázatot.

2. A pályázati felhívás 8.1. pontjában szereplő szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbiak lépnek:

8.1. Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi, a dél-dunántúli régióban bejegyzett és/vagy székhellyel rendelkező szervezetek nyújthatnak be pályázatot:

3. A pályázati felhívás 8.3 pontjában szereplő szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbiak lépnek:

8.3 Nem nyújthatnak be pályázatot:

- amennyiben önkormányzati társulás nyújt be pályázatot, akkor az abban résztvevő önkormányzatok ugyanazon projektre nem pályázhatnak.

A Pályázati Útmutatóra vonatkozó módosítások:

1. A pályázati útmutató 3. pontjában szereplő szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbi lép:

3. Támogatási időszak:

A pályázó által az internetes pályázati adatlapon „Projekt kezdete” és „Projekt vége” elnevezésű adatmezőkben kizárólag a 2010. május 1. és 2011. június 30. közötti időszak jelölhető meg.

Azon szervezetek, amelyek az IFJ-GY-DD-09-M pályázati kategóriában korábban már támogatásban részesültek, az internetes pályázati adatlapon „Projekt kezdete” és „Projekt vége” elnevezésű adatmezőkben kizárólag a 2011. január 1. és 2011. június 30. közötti időszakot jelölhetik meg.

Kérjük, hogy a támogatási időszakot úgy tervezze meg, hogy abba az előkészítés és a projekt zárás időszaka is szerepeljen, figyelemmel a 2. pontban a számviteli bizonylatokról írtakra.

2. A pályázati útmutató 4.3.4 pontjában szereplő szövegrész helyébe jelen módosítással az alábbi lép:

4.3.4. Projektadatok

A projektnek egyedi címet kell adni. A projekt kezdete dátum nem lehet korábbi, mint 2010. május 1., illetve a projekt vége dátum nem lehet későbbi, mint 2011. június 30.

Azon pályázó szervezetek esetében akik az IFJ-GY-DD-09-M pályázati kategóriában korábban már támogatásban részesültek a projekt kezdete dátum nem lehet korábbi, mint 2011. január 1., illetve a projekt vége dátum nem lehet későbbi, mint 2011. június 30.

A megvalósulás helyénél a projekt legjellemzőbb ország és településadatát kell megadni. A kapcsolattartóra vonatkozó információkat nem kötelező megadni, viszont a könnyebb együttműködés miatt kérjük, töltsék ki ezt is.

A pályázati felhívás és pályázati útmutató jelen módosításokkal nem érintett pontjai változatlan tartalommal fennmaradnak.

A módosítás jóváhagyásának dátuma: 2010. május 12.

A módosított pályázati felhívás és mellékletei elérhetőek az alábbi linken:

Módosított IFJ-GY-DD-10-A/B részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu valamint a www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Dél-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (7621 Pécs, Rákóczi u. 55. Tel: 72-520-532) nyújt segítséget.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere