Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 04. 29.

Megjelent az Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Tanács újabb pályázati kiírása

2010. 04. 29. - Gyermek és ifjúsági programok
személyes kedvenceim közé teszem

Az Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Tanács nyílt Ifjúsági célú pályázatot hirdet „Legjobb Ifjúsági Kezdeményezések” Regionális Ifjúsági kiadvány megjelentetésére.

A pályázat kódja: IFJ-GY-EA-10-E

A Tanács összesen 1 500 000-ot oszt szét a beérkező gyermek és ifjúsági célú pályázatok között az alábbi pályázati kategória keretében:

A pályázat célja, kategóriái

Az észak-alföldi régió ifjúsági közösségei által megvalósított legjobb kezdeményezéseket összegző kiadvány elkészítésének és megjelentetésének támogatása, melyben a fiatalok közösségi aktivitása, az ifjúsági részvétel megnyilvánulási formái kerülnek bemutatásra.

Beadható pályázatok száma

Jelen pályázati felhívásra egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázatok benyújtásának határideje:2010. május 31. 24:00 óra

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

IFJ-GY-EA-10-E részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu valamint a www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (4024 Debrecen, Piac u. 26/a. Tel: 52/530-025) nyújt segítséget.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tályékoztató rendszere