Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 04. 19.

Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács pályázati kiírásai

2010. 04. 19. - Gyermek és ifjúsági programok
személyes kedvenceim közé teszem

Az Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács nyílt ifjúsági célú pályázatokat hirdet három pályázati kategória keretében Fiatalok közösségi tevékenységeinek támogatására.

A Tanács összesen 15 800 400 Ft-ot oszt szét a beérkező gyermek és ifjúsági célú pályázatok között az alábbi pályázati kategóriák keretében:

A pályázat célja, kategóriái

„A” kategória: Helyi ifjúsági közösségek építését, megerősítését szolgáló programsorozatok támogatása

Olyan, a fiatalok kezdeményezésén alapuló, és/vagy a fiatalok aktív bevonásával megvalósuló tevékenységek támogatása, melyek közvetlenül járulnak hozzá a fiatalok közösséggé válásához és/vagy annak megerősödéséhez, a szervezeti fenntarthatósághoz és a fiatalok aktív társadalmi részvételéhez.

„B” kategória: Ifjúsági csoportos belföldi tanulmányutak, képzések támogatása

Az ifjúsági közösségek közötti személyes találkozáson alapuló, a közösségek tevékenységének, társadalmi beágyazódásának megismerését célzó, a tapasztalatok adaptációját elősegítő, legalább 2 napos „látó utak” és képzések támogatása, melyek hozzájárulnak a partnerek közötti együttműködések, szakmai kapcsolatok kialakulásához, új ismeretek és kompetenciák elsajátításához.

„TA” kategória: Gyermek és/vagy ifjúsági tematikus táborozási programok támogatása

A pályázat célja gyermek és ifjúsági szervezetek belföldi tematikus táborainak támogatása, melyek hozzájárulnak a 6-25 éves gyermekek és fiatalok közösségi élményeinek kialakításához, lehetővé teszik a szabadidő aktív és tartalmas eltöltését.

Beadható pályázatok száma

Jelen pályázati felhívásra egy pályázó kategóriánként csak egy pályázatot nyújthat be.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kategóriánként külön űrlapon kell benyújtani a pályázatokat az EPER-ben, az alábbi kategória kódok alapján:

IFJ-GY-KD-10-A - Helyi ifjúsági közösségek építését, megerősítését szolgáló programsorozatok támogatása

IFJ-GY-KD-10-B - Ifjúsági csoportos belföldi tanulmányutak, képzések támogatása

IFJ-GY-KD-10-TA - Gyermek és/vagy ifjúsági tematikus táborozási programok támogatása

A pályázatok benyújtásának határideje mindhárom kategória esetében:
2010. május 19. 24:00 óra

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

IFJ-GY-KD-10-A/B/TA részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

FJ-GY-KD-10-A/B/TA részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

IFJ-GY-KD-10-A/B/TA részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

A pályázatot mindhárom kategória esetében elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu valamint a www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (8200 Veszprém, Budapest út 3. bejárat a Bezerédi u. felől; Tel: (88)581-570/571) nyújt segítséget.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tájékoztató rendszere