Grafikában gazdag verzió
Utolsó frissítés: 2010. 05. 12.

Információs napok NCA-09 beszámolók elkészítéséről

2010. 05. 10. - Nemzeti Civil Alapprogram (NCA)
személyes kedvenceim közé teszem

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az ESZA Nonprofit Kft. és a Civil Szolgáltató Központok, valamint civil szervvezetek együttműködése keretében a Civil Szolgáltató Központok, illetve az együttműködő civil szervezetek megyénként legalább 1-1 információs napot szerveznek az NCA testületei által meghirdetett 2009-es pályázatok beszámolóinak elkészítéséről, a legfontosabb tudnivalókról. Az információs napokról itt tájékozódhat.

A 2009. évi NCA beszámolók hiánypótlásainak elkészítéséhez segítséget talál a szakmai beszámolók és pénzügyi elszámolások elkészítéséhez írt Útmutatóban. Az egyes kollégiumok által kiadott Beszámoló űrlapot és a Számlaösszesítő nyomtatványt a Hazai segédletek, dokumentumok menüpontban a Nemzeti Civil Alapprogram kategóriát, Beszámolás témát és 2009-es évet választva töltheti le.

Az EPER használatával kapcsolatos visszajelzések alapján elkészíttettünk egy új felületet, amelyen egyszerűsítettük és gyorsítottuk a pénzügyi elszámolás elkészítését. Így a bizonylatok adatainak rögzítése mellett egyből, újabb kattintás nélkül megadható, hogy melyik költségvetési sorra, mekkora összeget szeretne elszámolni. Az új funkciót a pénzügyi beszámolóban a [Bizonylatrögzítés és hozzárendelés] gomb megnyomásával érheti el. Az új funkcióról és a pénzügyi elszámolás elkészítéséről részletes információt találhat a pénzügyi beszámoló elkészítéséről szóló EPER felhasználói kézikönyvben, illetve a pénzügyi elszámolásról készített prezentációban.

Az EPER használatáról bővebb információkat a www.esza.hu Hazai segédletek, dokumentumok menüpontban az EPER segédletek téma alatti felhasználói kézikönyvekben talál.


Belépés

regisztráció
Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer hazai meghírdetésű pályázatokhoz Az NFÜ pályázati tályékoztató rendszere